U četvrtak navečer Hajduk igra prvu utakmicu 3. kola kvalifikacija za ulazak u Europsku ligu - na Poljud stiže gruzijski predstavnik Dila Gori. U nekim drugim vremenima bilo koja gruzijska momčad bila bi dočekana pridjevom 'simpatična', a potom pregažena na Poljudu, no danas svi igraju dobar nogomet, a Hajduk nije jak kao nekad. 



Ipak, splitska momčad u ovaj susret ulazi kao favorit, a najbolju moguću najavu za ovaj europski dvoboj Tudorove 'bebe' odradile su prošlog vikenda kad su u gradskom derbiju pregazili RNK Split rezultatom 3-0. Tako visoku i potpuno zasluženu pobjedu na Parku mladeži malo tko će upisati ove sezone. Mlada splitska momčad iz utakmice u utakmicu igra sve bolje i pokazuje da procjene o njihovom talentu i kvaliteti nisu bile pretjerane.

Hajduku bi ulazak u četvrto kolo kvalifikacija za EL bio odličan uspjeh jer bi tako stigli na korak do ulaska u skupinu EL i osigurali još jedno europsko domaćinstvo; pa još da ih pomazi ždrijeb...

Dila Gori sve je samo ne naivan protivnik. Iskusna gruzijska momčad u prošlom kolu kvalifikacija je izbacila danski Aalborg i na tome ne misli stati. Gruzijci su solidni, iskusni i imaju dobru kontru, no realno gledano, ne mogu se nositi s Hajdukovim talentima i mogli bi izgorjeti u paklu krcatog Poljuda!

Hajduk protiv Dila Gori pogledaje na kanalu HRT 2.