Navigation Content

Priče u slikama

Priče u slikama

Jackanory

Klasična TV serija pripovjedačkog karaktera donosi nam dvije omiljene dječje priče koje čitaju John Sessions i Sir Ben Kingsley

INFO

GlumciBen Kingsley, John Sessions

Sažetak

Klasična TV serija pripovjedačkog karaktera donosi nam dvije omiljene dječje priče smještene u fantastičan svijet stvoren pomoću računala i upotpunjene vrhunskom animacijom.

Svaka od dvije priče - 'Muddle Earth' i 'The Magician of Samarkand' - odlikuje se raskošnom produkcijom i popularnom temom. Sastoje se od tri 15-minutne epizode.


THE MAGICIAN OF SAMARKAND

Smještena u egzotični Orijent, The Magician of Samarkand priča je o borbi između dobra i zla. Anahita, prelijepa kći gradskog postolara, prezirno odbije udvaranje zlog čarobnjaka Zohaka Alija. Povrijeđen njezinim odbijanjem, Zohak Ali baca čini na Anahitu i ona je protjerana iz grada. Iako odlučna da se bori, hoće li Anahita biti dovoljno hrabra da pobijedi mračne moći čarobnjaka iz Samarkanda?
'The Magician of Samarkand' osvojio je 2007. godine nagradu Banff World Television za najbolji dječji program, a iste je godine nominiran i za nagradu BAFTA u kategoriji dramskog programa za djecu.

Pripovjedač: Sir Ben Kingsley

 

MUDDLE EARTH

Gdje postoje tri mjeseca, lebdeće jezero i miomirisna močvara koju nastanjuju ružičaste smrdljive svinje i eksplodirajuće žabe? Ondje gdje živi čarobnjak koji zna samo jednu čaroliju, plačljivi ogar i jako zajedljiva papigica? I gdje nesnosan smrad izgorjelog katrana, ukiseljenog mlijeka i mokrog krzna nastoji nadjačati užasan smrad prljavih goblina u Goblingradu, gradu koji nikad ne spava, a očito se nikad i ne pere? Dobro došli u Muddle Earth u kojem se veliki junak i ratnik Joe Barbarin, koji je u stvari Joe Jefferson s ove naše Zemlje, priprema za bitku. Barem ima svoje Moćne čizmice i Kacigu zajedljivosti. Stvorenja Muddle Eartha nemaju se čega bojati. Ili ipak imaju?

Pripovjedač: John Sessions

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...