Prvi susret 3. kola MAXtv Prve lige igra se u Novom Zagrebu - na stadionu u Sigetu sastaju se Hrvatski dragovoljac i Istra. Ova dva sastava su u prva dva kola osvojila samo po bod i po svemu sudeći čeka ih jedna teška sezona. Iako je prvenstvo tek počelo već sada je jasno da će međusobni susret ovih sastava biti od velike je važnosti za borbu za ostanak u ligi.U prvom kolu Dragovoljac je igrao protiv Lokomotive i pao gotovo bez ispaljenog metka; bilo je 2-0 za Lokose. Ta utakmica otkrila je mnoge probleme novozagrebačke momčadi, no već u drugom kolu Dragovoljci su se popravili i osvojili bod u Koprivnici. U ovome trenutku Dragovoljac izgleda kao glavni kandidat za relegaciju, no isto tako valja očekivati njihov napredak kako sezona bude odmicala. Protiv Istre momčad iz Sigeta ima priliku ostvariti pozitivan rezultat jer i Istrani imaju problema i daleko su od prave forme.

Pamićeva momčad će zbog poznatih razloga još neko vrijeme imati popust kod sportske javnosti, no ne i kod protivnika - što je pokazala utakmica protiv Rijeke, a i utakmica protiv Splita. Istra ima solidnu momčad koja će se zasigurno dizati kako sezona bude odmicala, no u ovome trenutku su definitivno pobjedivi. Susret iz prošlog kola protiv Splita otkrio je da će Istrani i ove sezone igrati prema svom odnosno Pamićevom običaju - tvrdo, organizirano i dosta zatvroreno - protiv njih se nitko neće naigrati nogometa !

Dragovoljac protiv Istre pogledajte na kanalu Arena 1, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa http://match.tportal.hr/