Navigation Content

Miješani brak

Miješani brak

Yabanci Damat

Dramska serija koja s dozom zabave i humora govori o zajedničkom životu mlade Turkinje Nazli i njezinog budućeg supruga, Grka Nika. Hoće li mladi par svojom romansom uspjeti premostiti kulturni jaz između Turske i Grčke?

INFO

RedateljDurul Taylan, Yağmur Taylan

GlumciNehir Erdogan, Ozgür Çevik, Engin Akyurek, Sumru Yavrucuk, Arif Erkin Güzelbeyoğlu

Sažetak

Završivši studij u Ankari , mlada Nazli (Nehir Erdogan) vraća se kući u rodni Gaziantep, nesvjesna da joj otac priprema šokantno iznenađenje - tijekom njezinog izbivanja, konzervativni otac Kahraman (Erdal Özyagcilar) obećao je udati Nazli za Kadira (Engin Akyürek), sina svog poslovnog partnera Okesa!

Ljuta Nazli isprva se žestoko opire očevom dogovoru, a zatim se porječka i s ostatkom obitelji, majkom Feride (Sumru Yavrucuk), djedom Memikom (Arif Erkin), sestrom i šogorom koji tvrde da se dano obećanje ne smije pogaziti. Zbog silnog pritiska da se uda za muškarca kojeg ne poznaje, Nazli pobjegne od kuće prije negoli Kadir i službeno od oca zatraži njezinu ruku.

Utočište pronađe u Bordumu kod prijateljice Zejnep, ubrzo se zaposli u jednom hotelu i zaljubi u Nika (Özgür Çevik), zgodnog, bogatog i, istovremeno, vrlo tajanstvenog Grka čija je obitelj davno emigrirala iz Istanbula u Atenu.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...