Navigation Content

Hotel slomljenih srca

Hotel slomljenih srca

Heartbreak Hotel

Nadobudni roker Johnny Wolfe posudi ružičasti 'Cadillac' i uplete se u niz urnebesnih događaja. Nakon što uspješno otme Elvisa Presleyja, Johnnyjeva obitelj i usnuli rodni grad više nikad neće biti isti!

INFO

RedateljChris Columbus

GlumciDavid Keith, Tuesday Weld, Charlie Schlatter, Angela Goethals, Jacque Lynn Colton

Sažetak

Što kad bi Elvis glavom i bradom glumio anđela zaštitnika vašoj disfunkcionalnoj obitelji? Upravo se to dogodi u ovoj simpatičnoj fantaziji.

Tinejdžer iz maloga grada otme Elvisa Presleyja nakon koncerta 1972. kako bi razvedrio svoju majku, nesretnu, zlostavljanu ženu čija je jedina radost kralj rock 'n' rolla.

Dok tinejdžer Johnny (Charlie Schlatter) podučava ikonu kako da se vrati korijenima, Elvis (David Keith), koji više nije u naponu snage, prilagođava se novim dužnostima kao što su ukrašavanje interijera i gostovanje na srednjoškolskom predstavljanju talenata!
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...