U drugom kolu skupine A Svjetskog nogometnog U-20 prvenstva, najveći favorit za osvajanje naslova - Španjolska - igra protiv Gane. Španjolci su prije nekoliko dana uzeli europsko U-21 prvenstvo i tako potvrdili svoju dominaciju, a u vrsti koja je osvojila trofej u Izraelu bilo je igrača koji su mogli nastupiti i na ovom turniru.
Mlada Furija tek treba otvoriti ovo prvenstvo utakmicom protiv SAD-a, no nema sumnje da su izabranici Julena Lopeteguia zasigurno jedni od najvećih favorita na turniru. Dodajmo da je spomenuti španjolski izbornik u zadnje tri godine vodio i španjolske U-19 i U-21 vrste - s kojima je osvojio dva europska zlata - te da ovim turnirom završava njegov ciklus na klupi U-20 reprezentacije.

Ganci su kao i uvijek talentirani, fizički moćni te poslovično nedisciplinirani i teško će se moći suprotstaviti moćnoj Furiji. U vrsti Gane ima par igrača koji su već skautirani i koji se školuju u klubovima tipa Chelsea, Anderlecht, a par ih igra i u talijanskim niželigašima. Može li Gana zaustaviti Španjolce, pogledajte na kanalu Eurosport.