Navigation Content

Posljednja večera

Posljednja večera

The Last Supper

'Posljednja večera' crna je komedija o dobroj hrani, finom vinu i utemeljenim mišljenjima

INFO

RedateljStacy Title

Glumci Cameron Diaz, Ron Eldard, Annabeth Gish, Courtney B. Vance, Jonathan Penner

Sažetak

Jude (Cameron Diaz), Pete (Ron Eldard), Paulie (Annabeth Gish), Marc (Jonathan Penner) i Luke (Courtney B. Vance) pet je postdiplomaca i angažiranih ljevičara koji se bave aktivizmom i žive u istoj kući. Kad Pete jedne noći zapne na cesti, vozač kamiona Zack (Bill Paxton) ponudi mu prijevoz kući.

Cimeri se taman spremaju večerati kad se Pete vrati pa zbog zahvalnosti pozove Zacka da im se pridruži. No uskoro shvaćaju da se Zackovi politički stavovi razlikuju od stavova njihove skupine pa kad izjavi da je Hitler imao pravo, prepirka prerasta u tučnjavu u kojoj Zack poseže za nožem. Skupina u tučnjavi slučajno ubija kamiondžiju te odluči zakopati tijelo u vrtu i ne prijaviti smrt policiji.

Među cimerima se, međutim, zbog toga povede burna rasprava o tome nije li svijet bolje mjesto bez zadrtog Zacka te ne bi li bilo još bolje za društvo kad bi ubili i druge huškače na mržnju.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...