Sredinom ovoga tjedna odigrat će se zaostale utakmice 33. kola njemačke rukometne lige, među ostalima snage će odmjeriti Goppingen i Flensburg. Domaći sastav nema puno motiva na samom kraju sezone budući da mirno sjedi u sredini tablice i ne može ni napredovati ni nazadovati, no kod gostiju je drugačija situacija.


Flensburg je trenutno treći na tablici rukometne Bundeslige, no ako pobijedi u preostala dva susreta, uzet će drugo mjesto i biti ispred RN Lowena. Flensburg bi pobjedom nad Goppingenom definitivno uništio nade Lisica iz Berlina, trenutno četvrtog sastava lige da mogu dohvatiti treću poziciju i izboriti LP naredne sezone. Flensburg bježi Lisicama za tri boda i pobjedom u ovom susretu bi i teoretski pobjegli na nedostižnu prednost.

Goppingen je u zadnjem susretu slavio i tako prekinuo seriju od pet poraza za redom, no jedno je dobiti Grosswallstadt, a drugo moćni Flensburg. Momčad sa sjevera Njemačke je u dobroj formi i u seriji od tri pobjede za redom i za očekivati je da će sezonu završiti na pravi način.

Goppingen protiv Flensburga pogledajte na kanalu Arena 1.