Ove nedjelje igra se zadnje kolo doigravanja grčke nogometne lige nakon kojeg ćemo saznati koji će grčki klub uz Olympiacos ići u Ligu prvaka. Format doigravanja je vrlo zanimljiv - četiri kluba plasirana od 2. do 5. mjesta, nakon regularnog dijela sezone igraju mini ligu u koju prenose dio bodova iz regularnog dijela sezone i to proporcionalno ostvarenom uspjehu.

 

Tu miniligu ove sezone čine PAOK, Atromitos, Asteras i PAS Giannina - solunski PAOK prenio je 4 boda, Asteras 2 boda, a Atromitos i Giannina kretali su od nule. No, iako se očekivalo da PAOK rutinski odradi doigravanje i ode u LP, dogodilo se iznenađenje. Atromitos je odlično odradio doigravanje i ne samo da je nadoknadio početni zaostatak, nego je zasjeo na prvu poziciju i ukoliko pobijedi u zadnjem kolu, ići će u kvalifikacije za LP.

No, izvjesne šanse ostale su i PAOK-u te svakako i Asterasu, koji bi pobjedom u ovome meču i povoljnim raspletom drugog susreta također mogao do prve pozicije nakon doigravanja. Vrlo zanimljiva situacija razriješit će se u nedjelju predvečer, a tko će se radovati, pogledajte na kanalu Arena 3 ili putem PPV usluge.