Njemačko nogometno prvenstvo odavno je završilo, no ostala je još jedna utakmica za odigrati prije kraja sezone - finale njemačkog nogometnog kupa. U finalu se sastaju Bayern i Stuttgart pa je odmah jasno tko je favorit ovoga meča. Bavarci silno žele uzeti i ovaj trofej i osvojiti trostruku krunu jer tako nešto ni jednom njemačkom klubu nikad nije pošlo za rukom, odnosno nogom...

 

Igrači Stuttgarta hrabrili su se nadama kako će se Bavarci opustiti nakon velike pobjede u finalu Lige prvaka, no nakon Heynckesovih naredbi Mandžukiću i društvu da se suzdrže od slavlja dok posao ne bude gotov, jasno je da su nade Stuttgarta propale. Moćni bavarski stroj imao je više nego dovoljno vremena za rekuperaciju nakon pobjede na Wembleyju, pa će u Berlinu istrčati 11 odmorenih i motiviranih Bavaraca. Uzeti trostruku krunu nije lak posao, no Bayern je toliko uvjerljiv ove sezone da bi svaki ishod osim čiste pobjede Riberyja i društva bila velika senzacija.

Nadajmo se još jednoj odličnoj partiji našeg Mandže koji je, sada je i slijepcima jasno, sazrio u vrhunskog igrača. Bayernov pohod po treći trofej sezone pogledajte na kanalu Arena 3 ili putem PPV usluge.