Zadnji četvrtfinalni par Copa Libertadores čine Atletico Mineiro i meksička Tijuana. Prvi susret odigran u Meksiku završio je rezultatom 2-2, koji vodi Brazilce u polufinale, no u uzvratu neće biti kalkuliranja. Tijuana mora krenuti po gol od samoga početka susreta, no moraju biti i vrlo oprezni jer dres Atletica nosi neponovljivi i još uvijek odlični Ronaldinho!

 

Iako ga je Scolari izostavio sa zadnjeg popisa brazilskih reprezentativaca, teško je vjerovati da će Gaucho propustiti naredno Svjetsko prvenstvo jer igra odlično, i Brazil trenutno (ili i dalje) nema takvog igrača. Odlične igre Ronaldinha u dresu Atletico Mineira valja povezati s njegovom velikom željom da nastupi na narednom Mundijalu pa ako se još jednom potvrdi i dovuče Atletico do finala CL, brazilska javnost izvršit će strašan pritisak na Scolaria i ovaj će na kraju popustiti. Vođen sjajnim Ronaldinhom, Atletico je uzeo regionalno prvenstvo države Mineiro i sad su potpuno skoncentrirani na Copa Libertadores. Atletico nikad nije osvojio to najcjenjenije južnoameričko klupsko natjecanje, a ove sezone definitivno imaju pravu priliku.

Tijuana je mogla izvući i bolji rezultat u prvom susretu budući da je vodila s 2-0, no nije izdržala. Meksikanci puno bolje igraju na svom terenu i zapravo nemaju puno šansi za prolazak u polufinale.

Hoće li Ronaldinho povesti Atletico do polufinala CL, pogledajte na kanalu Arena 3 ili putem PPV usluge.