U srijedu se igra nekoliko međunarodnih prijateljskih nogometnih utakmica, a među ostalima igra i njemačka nogometna reprezentacija i to protiv Ekvadora. Susret će se odigrati u SAD-u, a njemački izbornik Low je za ovaj susret i za susret protiv reprezentacije SAD-a, koji će usljediti za par dana, pozvao zanimljivu skupinu igrača.

 

Low je tako odlučio odmoriti gotovo sve svoje glavne igrače te dati šansu svojevrsnoj 'njemačkoj B' koja je, sudeći prema imenima, i dalje vrlo, vrlo jaka. Od stožernih igrača Elfa protiv Ekvadora će istrčati Arsenalovi Mertesacker i Podolski, te neuništivi Klose. Osim spomenutog trojca, među iskusnije igrače pozvane za ove susrete, spadaju i vratar Adler, braniči Westermann i Jansen te Leverkusenov Schurrle. Low je putovanjem u SAD počastio i nekoliko debitanata poput Krusea, Sama, Wollscheda i Mullera.

Izbornik Ekvadora Reinaldo Rueda za ovaj susret je pozvao sve najbolje igrače koji su mu na raspolaganju jer je za Ekvador ovaj susret odlična priprema za važne kvalifikacijske dvoboje koji imaju uslijediti početkom lipnja. Podsjetimo da je Ekvador nkon 11 odigranih kola CONMEBOL kvalifikacija drugoplasirani sastav i da mu se smiješi SP 2014. u Brazilu.

Njemačka protiv Ekvadora na kanalu Arena 3 ili putem PPV usluge.