Navigation Content

Američka rapsodija

Američka rapsodija

An American Rhapsody

U potrazi za slobodom i pravdom, obitelj će donijeti najtežu odluku

INFO

RedateljÉva Gárdos

Glumci Scarlett Johansson, Nastassja Kinski, Raffaella Bánsági, Tony Goldwyn, Ágnes Bánfalvy

Sažetak

Jedne noći Margit Sandor (Nastassja Kinski) i njezin suprug Peter (Tony Goldwyn) organiziraju bijeg iz Mađarske. Zajedno s njima, najstarija kći traži novi život daleko od komunističkog režima, no najmlađa Suzanne (Scarlett Johnasson), na žalost, mora ostati s bakom.

Kad baka završi u zatvoru, sve do svoje šeste godine Suzanne odrasta na mirnom imanju sa supružnicima koji je odgajaju s ljubavlju. Margit i  Peter, koji su se u međuvremenu smjestili u Americi, žele da im s kći pridruži.

Suzanne odlazi u Ameriku, no ima problema prilagoditi se životu sa svojim roditeljima. Kao buntovna tinejdžerica, Suzanne se poželi vratiti u Mađarsku, a njen otac odluči poštovati njenu želju i odluku.


Eva Gárdos snimila je svoju životnu priču, biografsku dramu u kojoj briljiraju dvije od najljepših glumica svojih generacija - Nastassja Kinski i Scarlett Johansson. Mlađa od dvije, Johansson upriličila je Evu Gárdos koja je kao mala djevojčica bila razdvojena od svoje obitelji.

Film prati odrastanje Eve Gárdos od njenih najmlađih dana pa sve do zrelih godina kad otkriva svoj pravi identitet. Uvjerljivo snimljen biopic, s odličnim rolama Nastassje Kinski, Scarlett Johansson i Tonyja Goldwyna iznimna je osobna drama, priča o snazi ljudskog duha, povijesna lekcija, te pravi užitak za sve filmofile.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...