Ovoga vikenda igra se zadnje kolo ovosezonske Serie A nakon kojeg ćemo saznati koji će klubovi Italiju predstavljati u europskim kupovima. Ostalo je još par nepoznanica - ide li Milan ili pak Fiorentina u LP te hoće li Udinese pobijediti Inter i dokopati se Europske lige.

 

Friuli predvođeni neuništivim Di Nataleom ušli su u strašnu seriju u zadnjoj četvrtini sezone - polovinom trećeg mjeseca upisali su domaći remi protiv Bologne te zatim velikih sedam pobjeda u nizu, Sjajnom serijom Udinese je preskočilo na tablici i Romu, i Lazio i Inter, a ako u zadnjem kolu svladaju Inter na Meazzi, sigurno će sačuvati petu poziciju. Veliki talijanski napadač Di Natale je u spomenutom nizu pobjeda sudjelovao sa sedam pogodaka i stigao do brojke od 25 ovosezonskih golova; a 'tek' mu je 35 godina...

Inter je u završnici sezone potpuno potonuo i srozao se do devetog mjesta na tablici, a zapravo jedina svijetla točka plavo-crnih su igre našega Kovačića koji je nedavno proglašen najvećom nadom San Sira, odnosno Meazze i to u izboru navijača i Intera i Milana, što je veliko priznanje. Kovačić zaista plijeni pažnju svojim tehnički dotjeranim igrama, no kako nema pravu podršku suigrača, njegove odlične igre nisu okrunjene pobjedama i bodovima.

Ovisno o rezultatu Lazia kod Cagliaria, Udineseu možda neće biti potrebna pobjeda na Meazzi, no Di Natale i društvo neće se kockati sa plasmanom u EL i ići će na pobjedu. Može li Inter zaustaviti zahuktali Udinese, pogledajte na kanalu Arena 2 ili putem PPV usluge.