Navigation Content

Vragolasti Dennis 2

Vragolasti Dennis 2

Dennis the Menace Strikes Again!

Dan je dobro počeo. G Wilson ima rođendan i pogodite tko se pojavi nepozvan! Dennis i nekoliko njegovih zločestih prijatelja

INFO

Sažetak

Nakon što dobije tortu u lice i padne niz stepenice, g. Wilson (Don Rickles) poželi da Dennis ima nekog drugog starca kojeg bi gnjavio. Njegove su molitve uslišane kad se pojavi Dennisov djed i objavi da će se useliti.

Opet je sve u najboljem redu, sve dok g. Wilson ne shvati da stari i da je djed u svemu bolji od njega. Jednoga dana u lunaparku, g. Wilson upozna profesora i njegova pomoćnika Sylvestera koji tvrde da su stručnjaci u pomlađivanju ljudi… za određenu cijenu, dakako.

To je prijevara, ali g. Wilson je previše naivan da bi to shvatio. Prvih nekoliko pokušaja pomlađivanja g. Wilsona propadne zahvaljujući Dennisu (Justin Cooper). G. Wilson pokuša biti bolji od djeda kad ode s njima na bazen, ali to mu ne pođe za rukom.

Mali Dennis je taj koji razotkrije prevarante kad Wilson odluči prodati kuću, a profesor i Sylvester pojave se prerušeni u vodoinstalatere, električare, agente za nekretnine, deratizatore i što sve ne te naprave velike rupe u kući g. Wilsona, a da njegov bankovni račun i ne spominjemo.

No Dennis pohita u spas i svi su sretni. Poslije, djed u kamperu odvede Dennisa do Grand Canyona. Pogreška: kamper parkira preblizu kanjona, a kotače blokira kamenom koji Dennis pokupi za svoju kolekciju.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...