U utorak navečer na rasporedu je drugo polufinale francuskog nogometnog kupa, a igraju Troyes i Bordeaux. Prvo polufinale već je odigrano i u finale se plasirao Evian pa ako i Troyes bude uspješan, u finalu bi se mogla naći dva kluba koja imaju velike šanse da ispadnu iz lige - upravo zbog takvih situacija kup je cijenjeno natjecanje!

 

No iako se Troyes trenutno nalazi u zoni ispadanja, sudeći prema njihovoj formi, ipak bi se mogli spasiti - dobili su zadnja dva prvenstvena susreta i to protiv direktnih rivala za ostanak. Dobru formu iz prvenstva Troyes će pokušati prenijeti i na kup i dati sve od sebe da stigne do finala, no ipak, Bordeaux je u ulozi favorita.

Žirondinci igraju vrlo dobro u zadnje vrijeme i u zadnjih šest susreta nisu poraženi. Kup je jedini način na koji Bordeaux još može stići do Europske lige pa nema sumnje da će Sertić i društvo maksimalno zapeti da dohvate finale. Upravo zbog Sertića vrijedi pogledati ovu utakmicu i uživo se uvjeriti o kakvom se igraču radi i je li zaista zaslužio poziv izbornika Štimca.

I Troyes i Bordeaux su u dobroj formi, a tko će u finale, pogledajte na kanalu Arena 4.