Navigation Content

Ne krivite psa

Ne krivite psa

Don't Blame the Dog

Zanimljiva dokumentarna serija u kojoj vlasnici pasa koji se neodgovorno odnose prema svojim ljubimcima provode jedno vrijeme s obiteljima čija egzistencija ovisi o psima

INFO

Sažetak

Upoznajemo razne vlasnike, od žene koja svojeg minijaturnog psića tretira kao modni dodatak do muškarca koji je odlučio četveronožnog ljubimca pretvoriti u agresivnog borca.

Dok žive i rade s ljudima kao što su laponski čuvari sobova u Arktičkom krugu ili stočari u Australiji, ti vlasnici mukotrpno uče kako sa psom uspostaviti odnos uzajamnog poštovanja, a istodobno mu pokazati tko je gazda.

Vlasnici se bore s novim odgovornostima, ali hoće li im to pomoći da sagledaju vlastiti život novim očima i uspostave bolji odnos ne samo sa svojim psima, nego i sa svojim obiteljima?
U ovim emocionalnim previranjima mijenjaju se stavovi, svladavaju nove vještine, sklapaju prijateljstva. Za svakog vlasnika ovo je put spoznaje, a gledatelji će ga proživljavati zajedno s njima i suočavati se s izazovima u ekstremnim uvjetima...


1. epizoda: Južnoafrički psi za zaštitu nosoroga od krivolova

Stručnjaci se slažu da su za neposlušne pse najviše krivi loši vlasnici i da prvo treba preodgojiti vlasnika, a tek onda psa. U ovoj seriji mladi vlasnici koji loše postupaju sa svojim psima provode tjedan dana s ljudima koji o psima ovise - neki bez njih ne bi mogli preživjeti u ekstremnim uvjetima u tom dijelu svijeta, nekima su oni neophodni za posao.

Holly, koja lakira svojem psiću nokte i ukrašava ih štrasom, i Mikki koji svojeg uči da grize kako bi bio oštar pas čuvar, ostavljaju svoje ljubimce kod kuće i putuju u Južnoafričku Republiku da provedu tjedan dana sa psima koji se obučavaju u traganju za krivolovcima na nosoroge. Nosorozi su ugrožena vrsta, a svaki dan jednog ubiju.

Najvažnije je naći krivolovce, ali hoće li se Britanci snaći s novim, zahtjevnim odgovornostima i hoće li im ono što su doživjeli pomoći da sagledaju vlastiti život novim očima i postanu bolji vlasnici pasa?

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...