Navigation Content
13 duhova

Thir13en Ghosts

Mislili ste kako je jedan kućni duh prava napast? Pričekajte da vas udomi 13 duhova!

INFO

RedateljSteve Beck

GlumciTony Shalhoub, F. Murray Abraham, Matthew Lillard, Embeth Davidtz, Alec Roberts

Sažetak

Nakon što mu je supruga preminula, Arthur Kriticos (Tony Shalhoub) i njegovo dvoje djece ostaju sami, bez ikoga i ičega, sve dok Arthur od svoga tajanstvenog ujaka Cryusa (F. Murray Abraham) ne naslijedi neobičnu kuću izgrađenu gotovo isključivo od željeza i stakla.

Isprva sretni zbog neočekivanog nasljedstva, Kriticosi uskoro shvaćaju kako se unutar kuće skriva nešto zastrašujuće. Jedan po jedan, budi se dvanaest duhova koji počinju terorizirati obitelj.

Uz pomoć medija Dennisa Rafkina (Matthew Lillard) i aktivistice Kaline Oretzije (Embeth Davidtz), Arthur i djeca shvaćaju kako su zapravo namamljeni u zamku. Kako bi iz kuće izašli živi, Kriticosi moraju riješiti njenu smrtonosnu zagonetku.


Nedovoljno razvikan horor '13 duhova' redatelja Stevea Becka zapravo je bez ikakve sumnje jedan od najboljih holivudskih naslova u žanru u tekućem desetljeću, jednako zastrašujući u scenama u kojima se duhovi poigravaju s nevinom obitelji, koliko i zanimljiv i nepredvidljiv u razvoju svoje zagonetne radnje.

Dodatna kvaliteta filma svakako je i za svoje vrijeme vrhunski dizajn, koji do izražaja najviše dolazi u atraktivnom izgledu kuće u kojoj se radnja odvija. Tony Shalhoub sjajan je kao otac obitelji koja je iz jedne nesreće upala u drugu, dok se u ostatku glumačke ekipe ističe legendarni oskarovac F. Murray Abraham.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...