Ove srijede igraju se i dva prvenstvena susreta španjolske nogometne lige - Real i Atletico Madrid će unaprijed odigrati svoje mečeve 36. kola Primere kako bi imali čistu situaciju pred finale španjolskog kupa koje je na rasporedu 17. svibnja. Real na Bernabeu dočekuje Malagu u meču koji ni jednima ni drugima nije previše važan, pa bi se moglo igrati otvoreno uz, nadajmo se, puno golova!

 

U taboru Reala situacija nije bajna. Nakon ispadanja u polufinalu LP-a na vidjelo su isplivali mnogi animoziteti u kraljevskom klubu, a atmosfera u svlačionici je konfuzna. Mourinho se još jednom otresao na Casillasa, zatim je Pepe krenuo braniti legendarnog vratara, pa je Mou i njega napao. Portugalski taktičar nikad nije znao podnositi poraze, no ovoga puta je zaista pretjerao u svojoj namjeri da zada nove teme oko Reala - sad se priča o tome tko optužuje koga i kamo Mou ide, a manje se priča o još jednoj propaloj sezoni Reala...

Ni Malažanima ne cvjetaju ruže - unatoč jednoj vrlo dobroj sezoni, atmosfera na Rosaledi je slaba. Malaga je zbog financijskih dubioza kažnjena neigranjem u europskim kupovima naredne sezone, pa Isco i društvo nemaju pravog motiva u samoj završnici sezone.

Takve okolnosti oko ova dva rivala sugeriraju da bi u srijedu na Bernabeu mogli gledati jednu utakmicu u kojoj će se igrati opušteno, bez ikakvog imperativa i za gol više! Može li Malaga iskoristiti konfuzno stanje Reala, pogledajte na kanalu SK Prime ili putem PPV usluge.