Navigation Content
Honey

Honey

Jessica Alba u glazbeno-plesnoj drami, spoju hip-hop glazbe, bravuroznih plesnih točaka i jednostavne, ali uvijek privlačne priče o neodustajanju od svojih snova

INFO

RedateljBille Woodruff

Glumci Jessica Alba, Mekhi Phifer, Lil' Romeo, Joy Bryant, David Moscow, Lonette McKee, Missy Elliott

Sažetak

Honey Daniels (Jessica Alba) radi u prodavaonici CD-ova, a u slobodno vrijeme poučava plesu skupinu mladih i darovitih njujorških tinejdžera.

Istodobno, Honey se pokušava probiti preko plesnih audicija, ali joj to ne ide lako. Stvari se promijene kada snimka njezinog plesa u disco klubu dospije u ruke poznatog producenta videospotova Michaela Ellisa (David Moscow).

On joj ponudi koreografski posao u svojoj tvrtki, ali i zatraži puno više od običnog profesionalnog odnosa...

Nazvana 'Flashdanceom' za hip-hopere, ova glazbeno-plesna drama skrenula je još jednom pozornost na mladu američku glumicu Jessicu Albu. Darovita glumica i plesačica stekla je vjernu publiku glumeći u znanstveno-fantastičnoj TV seriji 'Anđeo tame', ali je nakon njezinog ukidanja vrlo brzo morala odlučiti što joj je prioritet: mali ili veliki ekran.

Film 'Honey' glumičin je odgovor na tu dvojbu, a da je odluka bila dobra, svjedoče hitovi koji su slijedili (Sin City, Fantastična četvorka).

'Honey' je redateljski debi američkog realizatora niza zapaženih videospotova Billea Woodruffa (Beauty Shop). Surađujući sa zvijezdama poput Britney Spears, Jessicom Simpson, Usherom i Celine Dion, Woodruff je gotovo do savršenstva doveo svoj osjećaj za furiozno prepletanje priče, glazbe i plesa, pa ne čudi da 'Honey' djeluje poput jednoipolsatnog videospota.

Pritom je J. Alba na najbolji način utjelovila svoju junakinju, a u ostalim su ulogama D. Moscow (Veliki), M. Phifer (serija Hitna služba) i L. Romeo (serija Romeo!). Od glazbenih zvijezda koje se pojavljuju u filmu treba istaknuti izvrsnu Missy Elliott i Jay-Zija. Ritmičnu glazbu u filmu potpisuje Mervyn Warren, a režiju atraktivnih glazbeno-plesnih dionica Paris Davis i Kathy Nelson.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...