Nakon što je odigrana polovina utakmica regularnog dijela hrvatske košarakaške A1 lige, vodeći sastav na tablici je Cedevita sa šest pobjeda i jednim porazom, a isti omjer ima i drugoplasirana Cibona. Cedevita je izgubila meč iz prvoga kola i to od Zadra na produžetke, no tada je zbila redove i ušla u seriju od šest pobjeda za redom. U utorak popodne Cedevita kreće po revanš protiv Zadra.

 

Zadrani su u prošlom kolu neočekivano poraženi od Jollyja na svom parketu i to im je bio drugi poraz u A1 ligi; izgubili su još od Cibone u drugom kolu. Ako je poraz od solidnih Šibenčana znak da je Zadar izašao iz forme, protiv Cedevite će proći loše. Zagrepčani igraju u vrlo dobroj formi i u ovom trenutku su naša najbolja momčad. Nakon relativno slabe sezone u regionalnoj ligi, Cedeviti jedino osvajanje A1 lige može spasiti sezonu, a sudeći po recentnim igrama, čini se da su Tomas i društvo ove sezone odlučili otići do kraja.

Zadar i Cedevita su ove sezone već igrali tri puta, a zanimljivo je da su sve pobjede odnijele gostujuće momčadi - dva puta Zadar i jednom Cedevita. Hoće li se taj trend nastaviti i ovoga puta u Zadru, pogledajte na kanalu SportKlub.