U nedjelju navečer Slaven i Hajduk će odigrati zadnji susret 28. kola MAXtv Prve lige. Bit će to čak peti ovosezonski meč ovih rivala - do sad su dva puta igrali u prvenstvu i još dva puta u polufinalu kupa. Zadnji međusobni meč odigrali su prije par dana u uzvratu kupa na Poljudu i bio je to najbolji meč Slavena protiv Hajduka ove sezone, no nisu uspjeli pobijediti, a Hajduk je ušao u finale kupa.

 

Način na koji je Slaven odigrao na Poljudu prije par dana trebao bi biti putokaz za Koprivničane i ove nedjelje. Dinamičnom ofenzivnom igrom potpuno su razbili Hajduk, stvorili puno šansi, no uspjeli su zabiti samo jedan gol pa su si za ispadanje iz kupa sami krivi. S kupom je otišla zadnja šansa Slavena za plasman u 'Europu' pa im do kraja sezone ostaje da pokušaju popraviti slab proljetni dojam u MAXtv Prvoj ligi. Valja očekivati napadački orijentirani Slaven i ove nedjelje, no ako i uspiju napokon pobijediti Hajduk, bit će to prava 'Pirova pobjeda'.

Hajduk je prošao u finale kupa, no uz slabu igru i s puno stresa pa će Krstičević sigruno imati puno toga za reći svojim igračima. Iako je ovosezonski cilj Bilih - plasman u 'Europu' - vrlo blizu ostvarenja, Hajduk još nije i teoretski potvrdio kvalifikacije za EL naredne sezone pa u taboru Hajduka neće biti opuštanja. Hajduk putuje u Koprivnicu po pozitivan rezultat, no ako odigra kao u srijedu, opet će se provesti.

Može li Belupo po prvi put ove sezone pobijediti Hajduk, pogledajte na kanalu Arena 3 ili putem PPV usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa match.tportal.hr