Zadnju ozbiljnu provjeru prije prvog polufinalnog susreta Lige prvaka Real ima ove subote na Bernabeu - u goste im dolazi Betis. Modrić & co su u prošlom kolu isprašili Athletic u Bilbau, a i Betisu se sprema slična sudbina jer madridski sastav igra u strašnoj formi. Betis je ozbiljniji protivnik od Bilbaa, no protiv ovakvog Reala malo koja momčad može izvući pozitivan rezultat.

 

Betis igra dobru sezonu i ima europskih ambicija, no zbog nešto slabijih rezultata u zadnjih mjesec dana četvrti Sociedad mu je pobjegao pa je Betis trenutno u situaciji da lovi mjesto koje vodi u Europsku ligu. U prvom dijelu prvenstva Betis je dobio Real na svom terenu, no tada su Andalužani igrali vrlo dobro, a Real slabo - sva je prilika da slijedi revanš.

Jedina stvar koja igra za Betis u ovom susretu je nada da će Mourinho odmoriti, odnosno poštediti kojeg prvotimca, što bi Betisu trebalo donekle olakšati situaciju, no i rezerve Reala su odlične pa Zeleni nemaju baš neke nade. U prošlom kolu Betis je kreirao veliki povratak u već izgubljenu utakmicu protiv najvećeg rivala, Seville - od 0-3 do 3-3 - i tako pokazao da je momčad s karakterom, no za pozitivan rezultat na Bernabeu treba ipak nešto više od karaktera...

Hoće li se Real propisno revanširati Betisu za poraz iz prvog dijela prvenstva, provjerite na kanalu SK Prime ili putem PPV usluge.