Navigation Content

Da Vincijevi demoni

Da Vincijevi demoni

Da Vinci's Demons

U svijetu u kojem su misao i vjera strogo kontrolirani, jedan se čovjek bori za oslobađanje znanja

INFO

GlumciTom Riley, Laura Haddock, Ian Pirie, Eros Vlahos, Gregg Chillin, Lara Pulver

Sažetak

Tajna povijest zapanjujućeg života Leonarda Da Vincija (Tom Riley) otkriva portret mladog muškarca opterećenog nadljudskim umom. On je heretik koji namjerava otkriti laži religije. Buntovnik koji želi srušiti elitističko društvo. Izvanbračni sin koji žudi za priznanjem svojeg oca.

Naći će se usred oluje koja se spremala stoljećima. Sukob između istine i laži, religije i razuma, prošlosti i budućnosti. Njegove težnje protiv njega koriste protivnici mameći ga u igru zavođenja gdje ga najviše trebaju oni koji preziru njegov intelekt.

Leonardo se mora boriti s neprijateljima koji koriste povijest kako bi potisnuli istinu. Heroj naoružan samo intelektom, Da Vinci se sam suprotstavlja tami u sebi, ali i tami oko sebe.

Suočen s nesigurnom budućnošću, njegova potraga za znanjem gotovo postaje njegova propast dok istražuje granice svojeg razuma. Da Vinci se zatvara u svoj um i na kraju izlazi kao nezaustavljiva sila koja cijelu jednu eru izdiže iz mraka prema svjetlosti.

Njegova priča postaje zrcalo u naš vlastiti svijet i zove nas da se priključimo njegovoj borbi za slobodnu budućnost...

 

Druga sezona

Firenca je nakon Pazzijeve zavjere u kaosu te Leonardo da Vinci mora umno i tjelesno dati sve od sebe da obrani grad od rimskih napadača.

Dok Medici ulažu nadljudske napore u borbi protiv novih prijetnji, da Vinci nastavlja potragu za Knjigom lišća i pokušava doznati tajnu prošlost svoje majke. No, shvatit će da ga na putu čekaju novi neprijatelji koji su možda gori i od trupa pape Siksta.

Njegova će ga potraga odvesti u daleke zemlje i natjerati da ponovno razmisli o svemu što je znao o svijetu i svojoj vlastitoj povijesti...

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...