Treći program Hrvatske televizije donosi nam pravu poslasticu - prijenos jednog od hitova Zagrebačkog kazališta mladih, sjajnog uratka mladog dramatičara Ivora Martinića, u režiji Janusza Kice.

Rijetko kada imamo priliku doživjeti jedinstveni kazališni događaj, no ne u televizijskoj adaptaciji, nego u izravnom prijenosu.

To će sigurno biti zanimljivo svim gledateljima koji nemaju prigodu vidjeti svoje omiljene glumce poput Ksenije Marinković, Doris Šarić Kukuljice, Gorana Bogdana, Krešimira Mikića i drugih na kazališnim daskama.

Riječ je o sjajnom dramskom tekstu o složenim odnosima suvremene obitelji jednog od naših najperspektivnijih mladih dramatičara Ivora Martinića, a režiju potpisuje jedan od naših najuglednijih redatelja, Janusz Kica.

U središtu obiteljske komedije su majka i sin, no i cijela lepeza zamršenih obiteljskih odnosa koji se isprepleću tijekom proslave Brankova dvadeset i petog rođendana. Prebrižna majka koja se fokusira na svog sina, dementna baka, otkvačena teta i njezin zbunjeni muž samo su neki od protagonista ove predstave.

U njoj ćete svjedočiti svim onim nerazumijevanjima, neslaganjima, generacijskom srazu te bračnim razmiricama o koje se i sami spotičete svakodnevno u životu.