Zadnji susret 27. kola MAXtv Prve lige igra se na Maksimiru gdje lider Dinamo dočekuje pretposljednji Inter. Dinamovci su se u zadnja dva kola vratili starim navikama i riješili se Zadra i Zagreba visokim pobjedama s ukupno osam postignutih golova; sličnu sudbinu morao bi doživjeti i Inter. Klub iz Zaprešića bori se za ostanak, no bodove spasa morat će potražiti negdje drugdje.

 

U oba prijašnja ovosezonska susreta Dinamo i Inter su podijelili bodove, što je situacija koja bi morala motivirati Modre ukoliko im je neka ekstra motivacja uopće potrebna da pobijede jednu od najslabijih ekipa Prve lige. Dinamo ima izvjesnih problema s ozljedama i izvan stroja mu je nekoliko prvotimaca, no ima i vrlo dugu klupu (rekli bi neki da se proteže sve do Kajzerice) pa može kvalitetno popuniti izostanke.

Inter se nalazi u teškoj situaciji i sve više zaostaje za zonom spasa, no u zadnje vrijeme upisuje dosta solidne rezultate - Zaprešićani su u sedam proljetnih mečeva samo tri puta izgubili, no nisu ni jednom pobijedili pa su njihove dobre partije ostale bez rezultatske zadovoljštine.

Može li Inter i po treći put ove sezone ostati neporažen protiv Dinama, pogledajte na kanalu Arena 1 ili putem PPV usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa match.tportal.hr