Prije tjedan dana na Parku prinčeva imali smo priliku uživati u sjajnoj nogometnoj predstavi - PSG i Barca igrali su prvi susret četvrtfinala Lige prvaka koji je završio rezultatom 2-2. Remi i dva gola u gostima solidan su kapital Barcelone pred uzvratni susret, no daleko od toga da je borba za polufinale gotova; Parižani su u prvom susretu pokazali da mogu parirati, a Barca ima problema s ozljedama.

 

Pariški sastav je u rezultatskom deficitu, no optimizam ih ne napušta. Razlog tomu je jasan - Leo Messi je ozlijeđen i nije sigurno da će moći istrčati protiv Zlatana & co, a osim Argentinca ozlijeđeni su i Mascherano te Puyol. Kako je Adriano od prije izvan stroja, jednu defenzivnu poziciju Barca će morati popuniti s mladim Bartrom ili rekonvalescentom Abidalom. Messievu poziciju u napadu Barca može kvalitetno popuniti, što su pokazali u prošlom kolu Primere kad je Fabregas igrao u napadu i postigao hat-trick, no suprotstaviti mladog Bartru ili nedovoljno spremnog Abidala Zlatanu, Lavezziu i ostalim sjajnim ofenzivcima PSG-a, bit će veliki izazov.

U ovom meču PSG je taj koji mora napasti i juriti rezultat, no bez obzira na to, valja ponovo očekivati veliku dominaciju Barcelone i igru na jedan gol te povremene izlete Zlatana prema Valdesu. Iako je na Parku prinčeva zabio Valdesu i još dodao asistenciju, Ibrahimović je ostao ponešto i dužan nakon prvog meča, a Camp Nou bi ga mogao inspirirati.

Može li Zlatan srušiti Barcu na Camp Nou, pogledajte na kanalu Arena 3 ili putem PPV usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa match.tportal.hr