Došlo je vrijeme da se odigraju prvi četvrtfinalni susreti nogometne Lige prvaka. Sva četiri dvoboja imaju svoje osobite kvalitete i visoku razinu atraktivnosti, no ipak valja izdvojiti dvoboj na Parku prinčeva - katalonska kaznena ekspedicija dolazi u goste PSG-u kojeg će predvoditi veliki Zlatan Ibrahimović.

 

Poznata je stvar da je Ibra igrao u Barceloni te da je otišao nakon samo jedne sezone, a rastanak nije bio baš prijateljski te su se neko vrijeme po novinama povlačile ružne stvari iz svlačionice katalonskog kluba. Takav rastanak rezultirao je očekivanom ibrahimovićevom željom za 'osvetom' Kataloncima - jednu šansu je već imao i to u dresu Milana prošle sezone, no slabi Talijani nisu mogli parirati Blaugrani. Ždrijeb je odlučio dati još jednu šansu Ibrahimoviću, a isto je odlučila i komisija Uefe koja je posušila Ibrin crveni karton i posljedičnu kaznu.

Kad su svi već vidjeli Barcelonu na koljenima ona je uskrsnula sjajnom partijom protiv Milana - katalonski stroj je na trenutke ponovo izgledao nepobjedivo. Osokoljeni povratkom iz mrtvih Katalonci su odlučniji nego ikad i žele otići do kraja, a PSG je za njih samo jedna usputna postaja.

Kao i uvijek kad igra Barcelona, gledat ćemo spektakularan nogomet, a tko će do prednosti u Parizu, pogledajte na kanalu Arena 3 ili putem PPV usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa match.tportal.hr