Reprezentativna pauza je gotova, a diljem Europe, pa i u Hrvatskoj, nogometaši se vraćaju svojim glavnim obavezama - nastupima za klubove koji ih plaćaju. U MAXtv Prvoj ligi na rasporedu je 25. kolo, a zadnju utakmicu kola odigrat će Hajduk i Zagreb. Splićani su u zadnja dva kola uzeli samo bod pa su izgubili drugu poziciju - protiv Zagreba moraju upisati pobjedu.

 

I Hajduku i Zagrebu željene pozicije bježe za dva boda - Hajduk gleda prema drugom mjestu, a Zagreb prema devetom, iliti prvom koje donosi spas i ostanak u ligi. Bili su zadnju domaću utakmicu izgubili (od Istre) i tako ostali dužni svojoj vjernoj Torcidi, pa nema sumnje da će protiv Zagrebaša igrati s dvostrukim angažmanom. Dobra vijest za Krstičevića je mogući povratak kojeg ozlijeđenog stopera pa bi ove subote Hajduk mogao imati više rješenja za defenzivne pozicije.

Zagrebova sudbina ove sezone je strepiti do zadnjega kola za prvoligaški status, a Poljud nikako nije mjesto gdje mogu računati na bodove. Hajduk je ove sezone već dva puta pobijedio Zagreb, a na Poljudu su Zagrebaši 'popili' petardu. Blaževićeva momčad u proljetnom dijelu sezone igra bolji nogomet, a jesu li došli do razine da mogu i Hajduku oteti koji bod, pogledajte na kanalu Arena 1, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa match.tportal.hr