Ovoga utorka igraju se brojne kvalifikacijske utakmice za odlazak na SP 2014, a zasigurno najjača je ona između Francuske i Španjolske. Španjolska Furija se nalazi u situaciji kakvu dugo nije imala - visi im odlazak na SP! Prije par dana Španjolci su remizirali s Finskom i tako izgubili dva važna boda pa za povratak na prvo mjesto moraju dobiti Francuze u gostima - što nije lak zadatak!

 

Francuzi i Španjolci već su igrali u ovim kvalifikacijama - bilo je to sredinom listopada na stadionu Vicente Calderon, a završilo je 1-1 uz veliku radost Francuza. Španjolci u bili bolji i vodili sve do četvrte minute sudačke nadoknade, kad je Giroud zabio za izjednačenje. Francuska reprezentacija ne igra neki lijep nogomet, no zato znaju odigrati na rezultat - ako budu igrali na 0-0, što je rezultat koji im odgovara u ovom susretu, Furija će ih jako teško probiti.

Nešto se događa sa Španjolcima; je li u pitanju zasićenje ili su igrači Del Bosquea preumorni zbog teških klupskih obaveza, ili ih je jednostavno napustila Fortuna, pokazat će vrijeme, no situacija u kojoj se nalaze vrlo je ozbiljna. Ukoliko ne pobijede Francuze, sigurno neće biti prvi u skupini pa im slijede dodatne kvalifikacije.

Mogu li Španjolci do pobjede, pogledajte na kanalu Arena 3 ili putem PPV usluge.