Južnoameričke CONMEBOL kvalifikacije za odlazak na SP 2014. stigle su do dvanaestoga kola. Vodeća na tablici je Argentina koju prati Kolumbija, a treći je Ekvador - sve ostale reprezentacije, pa tako i Bolivija, i dalje su u igri za Brazil budući da je razmak od zadnjeg Paragvaja do pete Venezuele samo četiri dostižna boda.

 

Argentinci su se prije par dana lako obračunali s Venezuelom pobijedivši ju rezultatom 3-0 uz odličnu suradnju Messija i Higuaina. Bolivija je pak prije par dana pretrpjela težak poraz od Kolumbije - dobili su pet komada.

Iako na prvi pogled ovaj dvoboj ne bi smio donijeti nikakvu neizvjesnost, jer je razlika u kvaliteti ovih selekcija golema, bolji poznavatelji južnoameričkog nogometa sigurno se sjećaju zadnjega gostovanja Argentine u Boliviji - La Albiceleste su pretrpjeli najteži poraz od kad igraju nogomet; bilo je 6-1 za Boliviju. Taj poraz još uvijek peče Messija i društvo pa je sad možda došao trenutak naplate starih računa!

U trećem kolu ovih kvalifikacija Bolivija je izvukla remi na gostovanju kod Argentine, a mogu li se još jednom oduprijeti kvalitetnijem protivniku, pogledajte na kanalu Arena 4 ili putem PPV usluge.