Ovoga vikenda igraju se uzvratni susreti osmine finala rukometne Lige prvaka. Prije tjedan dana, kad su igrane prve utakmice, puno su bolje prošli gosti - samo dva domaćina su pobijedila. Jedan od gostujućih sastava koji je ostvario prednost u prvom suretu je i mađarski Veszprem koji je s 23-20 svladao Ademar Leon u Španjolskoj.

 

Iako se mađarski Veszprem nakon gostujuće pobjede kod Ademar Leona nalazi na korak do četvrtfinala, minus tri iz prvog susreta ostavlja kakvu-takvu nadu Španjolcima da mogu kreirati čudo i proći dalje. Teoretski gledano, Ademar može odigrati nabolju utakmicu sezone i svladati favoriziranog protivnika, no relano gledano, nemaju baš nikakve šanse. Mađarski sastav puno je kvalitetniji, što je i potvrdio u prvom dijelu rukometne Lige prvaka - Veszprem je bio najbolji u svojoj skupini, iza sebe je ostavio i Kiel i Atletico Madrid te je samo jednom izgubio, a Ademar je u osminu finala prošao sa samo tri upisane pobjede.

Vrata Veszprema brani naš Alilović, a koliko će golova veliki Mirko 'dozvoliti' Španjolcima, pogledajte na kanalu Arena 1.