U srijedu se igra i nekoliko utakmica brazilske Paulista lige, među kojima izdvajamo sudar Palmeirasa i Botafoga kojeg ne treba miješati s Botafogom iz Rio de Janeira. Palmeirasu je ovosezonska Paulista svojevrsna priprema za naredne okršaje u brazilskoj Serie A - Palmeiras je prošle sezone igrao kriminalno u brazilskom prvenstvu i ispao iz lige pa mu slijedi povratak kroz Seriu B. Uspjeh u Paulisti barem bi malo zaliječio rane navijača.

 

Čudna je bila prošla godina za Palmeiras - pod ravnanjem Scolaria osvojili su brazilski kup, no u prvenstvu su potpuno zakazali. Slijedom relegacije Palmeiras je prodao par atraktivnih igrača (prije no što im padne cijena) te doveo hrpu mladih igrača s namjerom da ih kroz Paulistu selektira te s njima izbori povratak u Serie A. Među ostalima na posudbu je stigao i napadač Kleber iz Porta, a od ove sezone stalni član kluba je i Henrique, nekadašnji stoper Barcelone.

Kombinirana momčad Palmeirasa solidno igra u Paulisti i trenutno drži šestu poziciju u prvenstvu sa samo jednim porazom u dvanaest kola te par bodova zaostatka za liderom Sao Paulom. Botafogo ima bitno skromniji sastav, no to ih nije spriječilo da u ovaj susret uđu s tri pobjede iza sebe i jednakim brojem bodova kao i Zeleni.

Palmeiras - Botafogo pogledajte na kanalu Arena 3 ili putem PPV usluge.