Dva dana prije novog bloka reprezentativnih nogometnih utakmica travnjaci diljem Europe miruju, no zato ne miruju rukometni parketi. U španjolskoj rukometnoj ASOBAL ligi igra se 23. kolo, a Atletico Madrid predvođen sjajnim Ivanom Balićem dočekuje Villa de Arandu. Kako je domaća rukometna vrhuška odlučila zanemariti Balićevu formu i nećemo ga gledati u reprezentaciji, ostaje nam da ga gledamo u dresu Atletica.

 

U španjolskoj Ligi Asobal, Atletico čvrsto drži drugu poziciju odmah iza nedodirljive Barcelone koja u prvenstvu još nije ispustila ni bod. Osam kola prije kraja prvenstva prilično je sigurno da će Atletico ostati drugi te prave izazove potražiti u rukometnoj ligi pvaka. U takvoj situaciji domaće prvenstvo služi Atletičarima za brušenje forme, a Villa de Aranda se doima kao dobar sparing partner.

Aranda se ove sezone priključila elitnom razredu španjolskog rukometa, a kako sada stvari stoje, tamo će i ostati budući da se drže sredine tablice. Zadnju pobjedu Aranda je upisala početkom veljače, a u susret s Atleticom ulaze s dvije vezane pobjede od Barcelone i Ademar Leona - izgubit će i treću za redom, no barem im ostaje lakši raspored u finišu sezone!

Atletico protiv Villa de Arande pogledajte na kanalu SportKlub+.