Zadnji susret 20. kola grčke košarkaške lige ne bi smio donijeti puno neizvjesnosti. Sastaju se fenjeraš Panelefsiniakos i drugoplasirani Panathinaikos. Domaći sastav novak je u prvom razredu grčke košarke, a s obzirom na rezultate, mogao bi se ekspresno vratiti u drugu ligu.

 

Za košarkaše Panathinaikosa ovaj susret ne bio smio biti nešto više od jačeg treninga - tolika je razlika u kvaliteti. Zeleni iz Atene igraju dobro, kako u grčkoj ligi, tako i u Euroligi, gdje dobro guraju i izvjesno je da će dohvatiti četvrtfinale. U grčkoj A1 ligi PAO drži drugu poziciju iza Olympiacosa, no prijeti mu ove sezone vrlo dobri PAOK koji je nedavno čak uspio dobiti Olympiacos.

Panelefsiniakos je ove sezone upisao samo četiri pobjede od čega dvije u zadnjih par kola. To bi mogao biti znak buđenja momčadi iz slavne Atike koja bi se možda mogla i izvući bez ispadanja iz lige jer ne zaostaju puno - dvanaesti Peristeri ima samo pobjedu više.

U prvom ovosezonskom susretu PAO ih je tukao s 27 poena razlike, a hoće li na svom parketu Panelefsiniakos pružiti jači otpor, provjerite na kanalu Arena 1.