Novi gost na Santiago Bernabeu je Mallorca. Otočani su se zadnjih tjedana napokon trgnuli i nakon serije slabih rezultata uzeli dvije pobjede za redom te uhvatili priključak prema zoni spasa. Ostvariti pozitivan rezultat protiv Reala u ovome trenutku izgleda kao znanstvena fantastika osim ako pozitivnim rezultatom ne nazovemo i minimalan poraz...

 

Pobjedom u prošlom kolu protiv Celte Real se popeo na drugu poziciju na tablici, a za Barcom zaostaje i dalje prevelikih 11 bodova. Do kraja sezone ostalo je još puno utakmica i Real bi teoretski mogao dostići Katalonce, no sudeći prema Barcinom demoliranju Milana prije par dana, Blaugrana se vratila i to znači da Real neće obraniti naslov prvaka Primere.

Zadnjih tjedana Real je popravio svoj učinak u prvenstvu, no prekasno se probudio. Dosta kasno probudila se i Mallorca i čini se da se uprava kluba trebala ranije odlučiti za smjenu trenera - od kada je Caparrosa zamijenio Manzano, Mallorca je u pet susreta uzela sedam bodova; da su tim tempom osvajali bodove cijele sezone, sad bi bili sigurni u sredini tablice.

U prvom ovosezonskom susretu Real je Mallorci podario 'petardu' - hoće li strijelci biti raspoloženi i ove subote, provjerite na kanalu SK Prime ili putem PPV usluge.