Nakon šokantnog poraza od Istre u prošlom kolu, Hajduk putuje u Zadar po iskupljenje. Bili su ovoga proljeća upisali dvije pobjede i dva poraza, a s obzirom na prikazanu igru, zaslužili su više bodova. Razlog za slabiju žetvu bodova je poznat - van stroja je gotovo kompletna obrana Hajduka, a i protiv Zadra će Krstičević morati 'iskemijati' zadnju liniju .

 

U prva dva ovosezonska susreta Zadar je od Hajduka primio sedam komada - na Poljudu je bilo 3-0, a na Stanovima 2-4, no to je bilo jesenas kad je Zadar igrao vrlo loš nogomet. U proljetni dio sezone Zadrani su ušli motivirano i sa željom da izbore ostanak u ligi, a pozitivan pristup im je donio dvije pobjede i to protiv Inetra te Lokomotive. Zadrani su i dalje jedan od jačih kandidata za relegaciju, no pokazali su zube i definitivno zakomplicirali situaciju na dnu tablice. U tom smislu i bod protiv Hajduka bio bi dobar za Zadar.

Zadrani će pokušati iskoristiti defenzivne probleme Splićana, a Hajduci imaju imperativ ispraviti loš rezultat iz prošloga kola i trobodom zadržati drugu poziciju. Kao i uvijek, bit će vruće na Stanovima, a tko će imati više sreće i znanja, pogledajte na kanalu Arena 1, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa match.tportal.hr