Nogometaši Cibalie odradili su uvodna proljetna kola MAXtv Prve lige iznad svih očekivanja - u četiri susreta ostvarili su dvije pobjede, remi i poraz, pri tom igrajući s vrlo teškim protivnicima poput Slavena, Hajduka, Osijeka i Rijeke. Ove subote u Vinkovce stiže rado viđen gost, Rijeka, kojoj je Cibalia jesenas zabila četiri komada i upisala rekordnu ovosezonsku pobjedu.

 

Nakon vrlo lošeg ulaska u proljetni dio sezone koji je rezultirao smjenom trenera Scorie, Rijeka se konsolidirala i u zadnja dva kola uzela četiri boda. U prošlom kolu Riječani su dobili Inter i vratili se u utrku za mjesta koja donose kvalifikacije za EL, a i protiv Cibalie računaju na pozitivan rezultat. Rijeka je igrala protiv Cibalie prije par tjedana na Kantridi, no nije uspjela probiti obranu kojom dobro ravna mladi Župarić.

Vrlo dobra proljetna forma Cibalie zaslužuje svaku pohvalu, osobito zbog toga što je u pitanju vrlo mlad sastav - da nemaju veterana Bartolovića te Vitaića, bili bi najmlađi sastav lige. Vinkovačka mladost odlučila je ostati u ligi i za sad im dobro ide unatoč mnogim nepovoljnim okolnostima.

Rijeka se vratila u igru, a Cibalia je u dobroj formi - bit će ovo odlična utakmica, a tko će se radovati, pogledajte na kanalu Arena 3 ili putem PPV usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa match.tportal.hr