Tri kola prije kraja regularnog dijela sezone regionalne košarkaške lige - Lige ABA Cedevita gostuje kod Krke. Cedevitu još samo tanka teorija vodi na Final Four regionalne lige - morali bi dobiti sva tri preostala meča i još bi im se trebali poklopiti neki drugi rezultati. Teorija još postoji, no u praksi sve je već gotovo.

 

Cedevita je izgubila priliku otići na FF Lige ABA zahvaljujući trima porazima u zadnja tri kola - prvo su izgubili od Skopja na svom parketu, zatim su poraženi na gostovanju kod najslabije momčadi lige Szolnoki Olaja, a u prošlom kolu su izgubili od Partizana na svom parketu. Da su Tomas i društvo dobili samo ono što su morali dobiti, bili bi među četiri najbolja, no odigrali su slabo i zasluženo ispali. Valja dodati da je Cedevita više puta ove sezone imala loše suđenje, a osobito protiv Partizana u prošlom kolu kad su ih suci 'masakrirali' - čini se da je nekom bilo u intreresu da Cedevita ispadne...

Krki treba još jedna pobjeda pa da i teoretski potvrdi ostanak u ligi, a protiv demoralizirane Cedevite bi mogli doći do svog cilja. Krku protiv Cedevite pogledajte na kanalu Arena 1.