Navigation Content
Magla

The Fog

Remake istoimenog filma redatelja Johna Carpentera iz 1980. godine

INFO

RedateljRupert Wainwright

GlumciTom Welling, Maggie Grace, Selma Blair, DeRay Davis, Kenneth Welsh, Rade Šerbedžija, Cole Heppell, Rick Pearce

Sažetak

Pod okriljem magle, žrtve zločina, na kojima je sagrađen grad, dižu se iz mrtvih kako bi se osvetile. Godine 1871., kad je magla prekrila površinu mora, četiri su muškarca počinila užasan zločin. Posada i svi putnici broda potonuli su u svoj vodeni grob.

Njihova priča nije ispričana jer je magla prikrivala groznu tajnu generacijama. Ali kada kapetan broda Nick Castle (Tom Welling), zakvači svoje sidro za staru torbu iz koje ispliva njezin sadržaj, to izazove niz strašnih događaja sa smrtonosnim posljedicama na malome otoku. Kako predmeti iz prošlosti dolaze na obalu, osvetnički se duhovi prijašnjih vlasnika bude.

U uznemirujuće su događaje upletene i Nickova bivša djevojka Elizabeth (Maggie Grace), koja se nedavno vratila u grad i njegova povremena ljubavnica Stevie (Selma Blair), samohrana majka, čuvarica svjetionika i vlasnica lokalne radijske postaje.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...