U 27. kolu španjolske nogometne lige madridski Real gostuje u Vigu kod Celte. Madriđani su u strašnoj seriji - nakon što su dva puta dobili Barcelonu, svladali su i Man United na Old Traffordu i plasirali se u četvrtfinale LP. Kako je Real u Primeri prilično zaostao, utakmice španjolskog prvenstva Mourinho koristi za održavanje forme, no ovakav Real može dobiti Celtu i s pola snage.

 

Celti i Realu ovo je četvrti međusobni susret ove sezone; jednom su već igrali u prvenstvu i dva puta u kupu. U domaćem kup susretu Celta je motiviranim pristupom i borbenom igrom uspjela iznenaditi Real i uzeti pobjedu, no to je bilo u dijelu sezone kad Real nije igrao dobro. Nadajmo se da će Mou ovoga puta uvrstiti Modrića u početnu jedanaestorku, što je Luka nakon sjajne partije protiv Uniteda svakako zaslužio. Plavokosi čarobnjak je napokon 'kupio' španjolske medije, a ako i protiv Celte ponovi dobru igru, slijedi mu lijepa budućnost u Madridu.

Kraljevski klub je u punom naletu i u ovome trenutku izgleda nepobjedivo, a jedina nada Celte je da će Ronaldo i društvo nakon serije strašnih utakmica izgubiti ponešto motiva i put u Galiciju shvatiti kao malo jači trening. Celta se bori za ostanak u ligi i svaki bod joj je važan pa će se ukopati na svojoj polovini i čekati na priliku. Hoće li je i dočekati, provjerite na kanalu SK Prime ili putem PPV usluge.