U subotu predvečer na Poljudu Hajduk i Istra odigrat će treći ovosezonski susret. U prvom kolu na Drosini nije bilo golova, a krajem listopada Istra je šokirala Splićane na Poljudu - pred kraj susreta iz jedne kontre Roce je zabio za veliko slavlje Istrana. Momčad iz Pule je Hajduku uvijek neugodan protivnik, no ako Bili tići nastave igrati kao u prva tri proljetna kola, bodovi će ostati u Splitu!

 

Da Hajdukovci neće dugo žaliti za 'prolivenim mlijekom', odnosno nepravednim porazom od Dinama (vidi pod Bebek), pokazala je utakmica protiv Cibalie prošlog vikenda - Hajduk je s dva gola Maglice lako riješio Vinkovčane i vratio se pobjedama. Tom pobjedom Hajduk se učvrstio na drugoj poziciji i tamo želi ostati do kraja sezone. Krstičević i dalje ne može računati na svoja tri glavna stopera (Maloča, Milović, Jonjić) pa će rupu u obrani ponovo morati popuniti Milić i Nižić - u njihovom neiskustvu krije se jedina šansa Istre.

Istra je u prva tri proljetna kola upisala tri remija iako je prema prikazanoj igri zaslužila više bodova. Mogu li Istrani ponovo šokirati Poljud ili će se nastaviti Hajdukova berba bodova, pogledajte na kanalu Arena 3 ili putem PPV usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa match.tportal.hr