Prvi dio sezone Riječani su odradili vrlo dobro, napredovali su iz utakmice u utakmicu i izgledali kao jaki kandidat za mjesta koja vode u kvalifikacije za EL. No, nakon zimske pauze ponovo se pojavila jedna slaba, indolentna Rijeka koja u prva tri proljetna kola nije uspjela upisati pobjedu. Ove subote na Kantridu stiže Inter koji su Riječani jesenas već pobijedili 'pod stijenama' - mogli bi ponovo trobodom omastiti brk!

 

U subotu će domaći debi imati novi trener Rijeke, Slovenac Matjaž Kek, bivši izbornik slovenske reprezentacije. Sudeći prema formi, odnosno rezultatima Intera u prva tri proljetna kola, Kek bi mogao uspješno krenuti na Kantridi. 'Div iz predgrađa' plovi mutnim vodama zone ispadanja i u ovome je trenutku jedan od glavnih kandidata za relegaciju. Inter nije toliko loše odigrao zadnja dva susreta, no rezultat ih nije mazio - da su uspjeli ostati neporaženi protiv Zagreba, bili bi u puno boljoj poziciji.

Rijeci treba pobjeda za povratak u borbu za 'Europu' i sigurno je da ima kvalitetu za dobar rezultat, a ima li i formu, provjerite na kanalu Arena 3 ili putem PPV usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa match.tportal.hr