Utakmicom Betisa i Osasune u Sevilli otvara se 27. kolo Primere. Zeleni Andalužani zadnjih su mjesec dana vidljivo ispali iz forme koja ih je krasila početkom ove godine - gubili su utakmice čak i od Raya i Espanyola te se spustili na sedmu poziciju. Ipak, zadnja dva kola Betis je odigrao na visokoj razini i izgleda da se vraća u borbu za četvrtu poziciju.

 

U prošlom kolu Betis je igrao kod Sociedada i imao pobjedu na pladnju - početkom drugog dijela imali su 2-0, no sve su prosuli u desetak minuta primivši tri gola; na kraju su se morali zadovoljiti bodom. Kolo prije Betis je pregazio Malagu s 3-0 i pokazao da ima kvalitetu za igranje europskih kupova, pa čak možda i za Ligu prvaka. Zeleni iz Seville su ove sezone samo četiri puta remizirali, a taj podatak dobro oslikava njihovu taktiku - tri boda i pod cijenu poraza...

Bit će zanimljivo vidjeti kako će se ofenzivni Betis nositi s izrazito defenzivnom Osasunom - Baski iz Navarre imaju jednu od najboljih obrana ovosezonske Primere, a primili su manje golova i od Barcelone. Slijedom defenzivne taktike Osasuna zabija malo golova, manje od gola po susretu, no to ih nije spriječilo da u zadnjih pet kola uzmu deset bodova i pobjegnu iz zone ispadanja.

Betis će napasti, Osasuna će se braniti, a kako će sve to završiti, pogledajte na kanalu SK Prime ili putem PPV usluge.