Iako su je mnogi smatrali jednim od najslabijih klubova eliminacijske faze Europske lige, Viktorija iz Plzena je u prošloj rundi učinila veliki podvig - izbacili su veliki Napoli pobijedivši ga u obje utakmice. Češki sastav u osmini finala više ne može igrati 'na iznenađenje' i nadati se podcjenjivanju od strane protivnika, no ako su mogli riješiti Napoli, mogli bi i Fenerbahce!

 

Fener je prošlog vikenda izgubio vrlo važan prvenstveni dvoboj od Bešiktaša i prepustio ljutom rivalu drugu poziciju na tablici. Nekoliko dana prije Fener je izgubio kup-utakmicu od drugoligaša, a nije se baš iskazao ni u 1/16 finala EL kad su teškom mukom prošli Bate Borisov. Nameće se zaključak da je turski gigant u izvjesnim problemima, što bi motivirani Česi mogli iskoristiti.

Viktorija se već potvrdila kao neugodan protivnik, no Fener bi uspjehom u EL mogao spasiti sezonu. Kako će završiti okršaj u Plzenu, pogledajte na kanalu Arena 4 ili putem PPV usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa match.tportal.hr