Lanjski osvajač Lige prvaka, Chelsea, u prošlom kolu je rezultatski tijesno prošao Spartu iz Praga - Plavi iz Londona bili su prilično nemotivirani, no slabi Česi ih nisu uspjeli kazniti. U osmini finala Chelsea ima puno jačeg protivnika, rumunjsku Steauu. Rumunji su u prošlom kolu izbacili Ajax i to nakon što su prvi susret izgubili s 2-0 - dovoljno upozorenje za Beniteza!

 

Steaua ove sezone igra odličan nogomet, kako u domaćoj ligi, tako i u Euroligi. Nakon što su dominantno odradili natjecanje u skupini, u 1/16 finala kreirali su pravo malo čudo - nadoknadili su minus od dva gola iz prve utakmice te nakon penala izbacili Ajax. Odlične igre u Euroligi nisu poremetile ritam Steaue u domaćem prvenstvu - u prva dva proljetna kola upisali su dvije glatke pobjede te čvrsto drže prvu poziciju na tablici. U sastavu Steaue glavnu riječ vode reprezentativci Tanase, Chipciu i Rusescu - sva trojica su pravi znalci pa ako ih Terry i društvo podcijene, sigurno će poslije žaliti.

Benitez mora naći načina da motivira svoje zvijezde, jer Steaua je ozbiljna ekipa koja se želi vratiti na europsku nogometnu scenu. Ako Chelsea u Bukureštu istrči u kombiniranom sastavu, domaći bi ih mogli kazniti! Steaua protiv Chelsea na kanalu Arena 3 ili putem PPV usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa match.tportal.hr