Jedan od zanimljivijih parova osmine finala Europske lige sudar je Lazia i Stuttgarta, dvaju sastava koja imaju visoke ambicije, no koja baš i ne igraju u najboljoj formi ovog proljeća. U prošlom kolu Rimljani su u dvije odlične utakmice riješili Borussiu iz Monchengladbacha, a i protiv Stuttgarta su favoriti.

 

Švabe su i u proljetnom dijelu sezone nastavile s oscilacijama i nikako da povežu više od dva pozitivna rezultata za redom. Takva forma rezultirala je slabim igrama u Bundesligi gdje Stuttgart drži tek jedanaestu poziciju, no istovremeno su se plasirali u polufinale njemačkog DFB Pokala i vrlo dobro igraju u Europskoj ligi. Budući da Švabe u domaćem prvenstvu već previše zaostaju, navijači Stuttgarta ne bi imali ništa protiv da se trend osciliranja nastavi u istom ritmu - loše u Bundesligi, a odlično u kupovima!

Lazio je nastavio s relativno slabim igrama i izgubio treću poziciju Serie A koju je držao gotovo cijele sezone i u Stuttgart će doputovati u lošem raspoloženju. Talijanska obrana bit će na velikim kušnjama u gradu Mercedesa, a hoće li izdržati, pogledajte na kanalu Arena 1.