Navigation Content
Zaraza

Contagion

Akcijski triler o prijetnji širenja smrtonosnog virusa

INFO

Redatelj Steven Soderbergh

GlumciMarion Cotillard, Matt Damon, Laurence Fishburne, Jude Law, Gwyneth Paltrow

Sažetak

Oskarovac Steven Soderbergh vraća se na velike ekrane ovim akcijskim trilerom o prijetnji širenja smrtonosnog virusa i ljudima koji ga pokušavaju zaustaviti.

Dok se epidemija brzo širi, Svjetska zdravstvena zajednica žuri se pronaći lijek i među ljudima smiriti paniku koja se širi brže nego sama bolest. Istodobno, običan puk pokušava preživjeti u društvu koje se raspada.

Zvjezdana glumačka ekipa uključuje oskarovce Matta Damona, Gwyneth Paltrow, Kate Winslet, Marion Cotillard, te za Oscara nominirane Judea Lawa i Laurencea Fishburnea koji kao požrtvovni liječnici CDC-a i Svjetske zdravstvene organizacije pokušavaju zaustaviti širenje smrtonosnog virusa.

Kao u nagrađivanom Soderberghovu filmu 'Traffic', gdje se isprepleće nekoliko priča, ovdje pratimo otkriće virusa u Hong Kongu te pokušaj ovih dobrih Samaritanaca da svim snagama pronađu lijek, spriječe lažne obavijesti o zarazi i građanske nemire.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...