PSG na Parku prinčeva dočekuje Valenciju i za prolazak u četvrtfinale mora obraniti pobjedu od 2-1 s Mestalle. Teoretski gledano, Parižani ne bi smjeli imati puno problema jer su svoju klasu već pokazali, te u prvome meču dokazali da su bolja momčad od Valencije, no Soldado i društvo u Francuskoj nemaju što izgubiti i mogu zaigrati na sve ili ništa!

 

Valencia će se u Parizu morati otvoriti i preuzeti puno rizika, a ako im krene, svašta bi se moglo dogoditi - na ruku im ide i to što će Ibra utakmicu gledati s tribina, budući da je na Mestalli 'pocrvenio'! Ni jedni ni drugi nisu dobro najavili ovaj dvoboj. PSG je izgubio kod nejakog Reimsa, iako je Ancelotti na teren poslao najjače snage, a oscilirajuća forma Parižana mora brinuti talijanskog trenera. Valencia je prošlog vikenda igrala gradski dvoboj protiv Levantea i ispustila pobjedu u zadnjim minutama susreta.

Da Ibrahimović nije napravio glupost u Valenciji i zaradio zaista nepotreban crveni karton zbog kojeg neće igrati u srijedu, rekli bismo da je prolazak PSG-a prilično sigurna stvar. No pariški sastav je ove sezone više puta neugodno iznenadio, osobito kad Ibre nije bilo na terenu. Hoće li važnost utakmice motivirati Parižane, pogledajte na kanalu HRT 2.