Navigation Content

U rukama mafije

U rukama mafije

The Mob Doctor

Mlada kirurginja je prisiljena raditi za mafiju kako bi spasila brata

INFO

GlumciJordana Spiro, William Forsythe, James Carpinello, Zach Gilford, Željko Ivanek, Floriana Lima, Jesse Lee Soffer, Jaime Lee Kirchner

Sažetak

Iako poznata kao izvrsna mlada liječnica u čikaškoj bolnici, dr. Grace Devlin (Jordana Spiro) ima mračnu tajnu.

Budući da je odrasla u opasnoj četvrti Chicaga, Grace i njezina obitelj dobro poznaju način na koji organizirani kriminal kontrolira četvrt. Stoga, kad se njezin brat Nate (Jesse Lee Soffer) zamjeri mafiji zbog neplaćenih kockarskih dugova, Grace potajno ponudi svoje medicinske usluge mafijaškom šefu Paulu Morettiju (Michael Rapaport) u zamjenu za bratov život.

Kad se svjedok Ralph Severino (Donald A. Schroeder) razboli noć prije zakazanog svjedočenja protiv Morettija, on postane Gracein pacijent. Moretti sazna da je Severino hospitaliziran i naredi Grace da se pobrine da Severino ne preživi operaciju. Situaciju dodatno komplicira činjenica da Grace liječi Constantinea Alexandera (William Forsythe), Morettijeva prethodnika i mafijaškog šefa nedavno puštenog iz zatvora koji se želi vratiti na vrh.

Grace se istovremeno mora nositi i sa znatiželjnom majkom Daniellom (Wendy Makkena) i dečkom dr. Brettom Robinsonom (Zach Gilford), od kojih pokušava sakriti da vodi dvostruki život i pomaže kriminalcima.

Moretti ubrzo iznenada nestane, pa Constantine Alexander iskoristi priliku i pokuša preuzeti njegov udio u poslu s aparatima za poker. Međutim, on u pomoć zove Grace, koja se nikako ne bi smjela zamjeriti Morettiju i pomoći njegovom najljućem suparniku. U suprotnome, život njezina brata Natea mogao bi biti u opasnosti.

Kako će završiti ova opasna igra? Hoće li Grace uspješno sakriti činjenicu da pomaže mafiji od majke, dečka i kolega u vrhunskoj čikaškoj bolnici i tako spasiti bratov život, ali i vlastiti ugled?

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...